divendres, 15 de febrer del 2019

Disfressa conillet


Hola, famílies!

Us poso les fotos de la disfressa d’aquest curs i una petita explicació de cóm confeccionar-ho. No us amoïneu, és molt fàcil! Som-hi!
Aquest any els nostres petits aniran de conillets. Amb la bossa que us hem donat, només caldrà posar-la del revés i fer uns petits forats per passar el cap i els braços. Quan proveu la bossa als petits, mireu de retallar-la a la mida dels genolls, si no per ells serà molt difícil caminar. Han d’estar guapos, però també còmodes J
Per la part de davant podeu enganxar, amb qualsevol tipus de cola, un cercle ben gros de cartolina rosa, que serà la panxa del conillet. No us oblideu de marcar el melic! Quedarà ben graciós.
Amb una cartolina blanca podem fer els peuets i utilitzar trossets de la cartolina rosa per fer els detalls. Si repasseu tot el contorn dels peus amb retolador negre, llueix millor.Per la part de darrera només caldrà posar un munt de cotó fluix, enganxat amb qualsevol tipus de cola, perquè quedi una cua de conill ben graciosa. 
Per als complements necessitarem la mateixa cartolina blanca i rosa que hem utilitzat per fer els peus i la panxa, una cartolina verda i una taronja. També una mica de goma Eva blanca.

ORELLES:
Amb la goma Eva blanca, feu una cinta que envolti tot el cap i servirà de base per aguantar les orelles. Aquesta part la podeu fer també amb cartolina blanca, però per ells és més còmode portar la goma Eva al front.
Feu dos orelles amb cartolina blanca, més o menys com les del model, i enganxeu l’interior amb cartolina rosa. Ho grapeu a la cinta de goma Eva i per darrera de les orelles hi fiqueu amb silicona, o alguna cola més forta, un pal  (de pinxos, de gelat...) perquè les orelles aguantin dretes. El pal ha d'estar enganxat entre les orelles i la base. 
Si voleu, per reforçar la part de darrera i quedi més bonic, podeu tapar el pal enganxant a sobre un tros més de cartolina blanca i tapar les grapes enganxant a sobre un tros més de goma Eva blanca. 

PASTANAGA:
Per la pastanaga he utilitzat cartolina doble perquè quedi més resistent. La part verda està enganxada entre les dos parts taronges. També queda graciós repassar tot el contorn amb retolador negre i fer alguns detalls.

I ja està! El dia de la rua, cal que portin roba de color blanc si és possible. I a la cara podeu pintar el nas i els bigotis, les dentetes... Quedarà ben graciós.

Qualsevol dubte m’ho podeu preguntar a través de l’Àlex, que ara ja sabeu que tornarà a estar un temps amb els vostres nens.

Espero ens veiem aviat i que ho passeu molt bé a la rua!!!

AIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada