dilluns, 27 de novembre del 2017

Projecte: Les emocions

Hola famílies!

És molt important que els nostres alumnes puguin verbalitzar el que senten en cada moment. En moltes ocasions i en situacions diferents han mostrat algunes dificultats per verbalitzar el que realment sentien. Per aquest motiu hem decidit que un treball de les emocions en el primer trimestre podria ser molt interessant. D'aquesta manera ens coneixem tots una mica més.

El projecte constarà de diverses sessions on anirem treballant els sentiments d'una manera específica intentant tocar totes les àrees i amb l'objectiu que els nostres alumnes puguin diferenciar els diferents sentiments i verbalitzar-los correctament.


El primer que farem és esbrinar quins sentiments tenim presents i si els sabem anomenar.


   



Tot els alumnes dibuixaran la cara que fem quan sentim un d'aquests sentiments i escriurem el nom d'aquest.




Després treballarem els principals sentiments i intentarem pensar situacions que ens han passat i que puguem anomenar en cada un dels sentiments treballats.





En aquesta sessió reflexionarem molt més en situacions més concretes, on podrem analitzar si és correcte el nom que hem escrit o esmentat en la situació.



Tot seguit aprendrem a anomenar els principals sentiments amb diferents llengües: Català, Castellà i Anglès.


Cal remarcar que aquest treball de llengües estarà reforçat amb l'àrea artística, ja que, també relacionarem els sentiments amb diferents músiques i diferents colors.

          


El les següents sessions treballarem amb la pel·lícula "Del Revés", que ens ajudarà a diferenciar que és el que sentim i quin nom té en cada cas.

Un cop visionada la pel·lícula podrem treballar els sentiments per separat i consolidar tot allò que hem après fins en aquest moment.


Finalment farem un treball de matemàtiques que el començarem des de la sessió número dos i finalitzarà a la penúltima sessió. Es tracta d'apuntar en una graella individual els moments d'alegria, desgrat, tristesa i por o fúria que tenim durant aquest projecte, d'aquesta manera podrem analitzar matemàticament quantes vegades sento aquest sentiment i quin és el que més percentatge té.

L'última sessió la dedicarem a la reflexió i tornarem a fer la mateixa fitxa que al principi del projecte hem fet per veure que han après.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada